Rynke- og pigmentreduktion

Velkommen til et nyt koncept af anti-aging behandlinger – DERMAterapi

DERMAterapi er en kompleks behandling af huden på ansigt, halsen, decoltee og hænder, som vi tilrettelægger efter netop dine ønsker og hudens behov.

(Vi kombinerer de godkendte i over 400 lande spanske produkter fra Mesoestetic og de effektive tyske produkter Microlifting by ME til din behandling, hvor vi kan reducere pigment forandringer og tilføje stemceller fra æblerne, vitamin A, C og E til din hud, opstramme huden ved hjælp af peptider, kollagen og elastin boost med ekstra fokus på at øge mængde af hyaluron i cellerne, da dens produktion falder med alderen og resulterer i dehydreret slap hud)

Vores erfaring med Permanent Makeup viser at fine og dybe rynker samt pigment pletter kan være ret generende for kvinder i alle aldre, da de begrænser hvilken facon og farve man skal bruge i deres Permanent Makeup.

Ønsker man en defineret læbekant, vil rynker ved overlæben påvirke hvor jævn læbekontur ser ud.

Ønsker man en eyeliner med en flot tynd afslutning, vil mimik rynker ved øjnene begrænse hvor langt eyeliner kan gå ud, så den ikke “falder” i rynken.

 

Ønsker man permanente bryn i lys farve med tydelig 3D effekt, vil pigment pletter eller mørke fregner gør permanent makeup farve ujævn og 3D mindre tydelig.

Disse hudforandringer skal og kan behandles inden eller efter Permanent Makeup udføres.

Det er dog yderst vigtigt at ens egne naturlige ansigtstræk ikke bliver forandret, som f.eks efter Botox behandling kan ene bryn komme til at se at sidde højere end den anden, eller efter Fillers kan ens overlæbe være fyldigere på den ene side.

Det er vigtigt at forstå, at for det første, ligger Permanent Makeup i de 2 yderste lag af huden, og derfor vil al kirurgisk ansigtsløft eller Botox, Fillers, Restylane “flytte” permanent makeup med sig og visuelt forandre facon.

For det andet, er Botox og Fillers virkning tidsbegrænset (3-4 mdr), hvad betyder at Permanent Makeup vil se anderledes ud når deres effekt er forbi.

Derfor har vi udvidet vores specielle hudpigmentering behandlinger med en ny intensiv, men naturlig anti-aging behandling, som kan give dig en fantastisk hud og let kombineres med din Permanent makeup.

PRIS:
Dermaterapi Power – fuld ansigt, halsen, øvre decoltee og maske (Dermatude + Microlifting) kr. 1.350
(+ kr. 500 for ekstra område-dybe-fuger/øjenområde/pande)
Kurforløb “Refresh” på 4-8 behandlinger: kr. 4.600 – kr. – 9.750
________
Se flere priser her
Book online
Forespørg om behandling

DIN KAMP MOD RYNKER OG PIGMENTFORANDRINGER STARTER NU!

Kh. Aleksandra Kjaersfeldt, indehaver

Sig farvel til rynker, pigmentforandringer og slap hud

MÅL:

 • At reducere alle slags rynker (panderynker, de såkaldte “kragetæer” ved øjnene, bekymringsrynker, rynker omkring munden og fine rynker på kindener, halsen, décolleté,)
 • At få bedre hudstruktur og finere porer
 • At fjerne poser under øjnene og pigment forandringer (efter graviditet og solskader)

HVORFOR?

 • 100% naturlig hudforyngelsen og smertefri behandling
 • Alternativ til ansigtsløft
 • Innovativ anti-aging behandling
 • Resultater allerede efter 1.behandling
 • Mulighed for at blive behandlet i flere områder
 • God pris
 • Den rigtige dybde-ingen risiko for hudskader
 • Næsten ingen restitutionsperiode – tag makeup på dagen efter
 • 60 års erfaring i Frankrig, Spanien og nu i over 400 lande

FREMRAGENDE RESULTATER PÅ FORSKELLIGE HUDTYPER*:

 • Dehydreret hud
 • Moden hud
 • Tør til meget tør hud
 • Krakkeleret hud
 • Slap hud
 • Skadet hud (efter overeksponering af UV lys)
 • Post-kirurgisk hud. Ryger-hud

HVILKEN VIRKNING HAR DERMATERAPI?

√ Anti-aging
√ Hudforyngende
√ Fugtgivende
√ Genopbyggende

Resultater?

Hudens ældningsproces kan gøres betydeligt langsommere og tegn på aldring kan endda synligt reduceres.*

Dermaterapi er en behandling, der kun kan udføres af professionelle skønhedsspecialister.

HVORDAN VIRKER DERMATERAPI?

High-tech koncept i indenfor innovativ hudpleje

En af de vigtigste ideer bag udviklingen af den nye Dermaterapi (med Microlifting produkter) behandling er, at bringe aktive anti-aging ingredienser dybt nok ind i hudens lag, uden dannelse af såråbninger og skorper, som finder sted ved de konventionelle metoder målrettet mod hudfonyelse, såsom laser og kemisk peeling.

Med Dermaterapi kan man effektivt indsluse anti-aging produkter, specifikt imellem epidermis og dermis, der hvor hudens kollagen og elastin dannes. Det gør det muligt at behandle direkte i de problematiske områder hurtigt, under øjnene, smilerynker, og de mimiske panderynker. Microlifting produkter skaber synlige resultater, uden den generende helingsproces, eller ubehag under behandlingen.
Der anvendes engangsnåle “Mesomoduler”, som findes to udgaver: til vores PL-500 maskine eller til PL-1000, PL-2000 maskiner. Serummet bliver indsluset i huden, med et pyramideformet modul med 18 meget fine nåle.

Der anbefales et kur forløb på 8 behandlinger, med 1-2 behandlinger om ugen, og en samtidig brug af 2 hjemmeprodukter, der vil sikre et holdbart resultat. Hver 3 måned anbefales det at vedligeholde og re-stimulere hudens kollagen og elastin dannelse, med mindst 1-2 Microlifting behandlinger.

DERMAterapi er en ansigtsbehandling, som tilbyder dig mere end wellness. Resultat, resultat, resultat.*

Resultater efter aldersgrupper:

25+
forandringer efter graviditet/for meget sol, mørke fregner, aknear,forbedring af hudens elasticitet og hydra balance, behandling af første rynketegn og aktiv forebyggelse af fine rynker, finere porer( hage,næse,kinder,pande)

35+
Mere frisk hudfarve, behandling af fine og mimiske rynker, opstramning af huden på halsen, decolette og ansigt, reducering af mørke render/poser under øjnene

50+
Behandling af dybe rynker og furer, behandling af rynker på læbekanten, pigment forandringer

*Obs.: Vi kan ikke garantere, at resultatet har samme holdbarhed og intensitet fra person til person.