Wrinkle MESO-Volume

Hos os kan du finde to effektive rynkereduktions metoder: DERMAterapi (vi bruger tyske produkter Microlifting by ME) og Hyaluron mesoterapi (meso-volume).

Disse to behandlinger skaber resultater allerede efter 1. behandling* og her kan du læse om hvilken anti-aging effekt du opnår ved hjælp af dem.

DERMATERAPI:

Forbedrer hudkvalitet

Booster kollagen og elastin dannelse, udjævner farve, skaber finere porestruktur og ensartet hud, reducerer pigment forandringer, tilføjer stemceller fra æblerne, minimerer acne-ar, forbedrer cellernes evne til at binde fugt, øger blod- og lymfecirkulation, som tilfører mere ilt og næringsstoffer til huden – som resultat får du opstrammet og sund hud på ansigtet, halsen, decoltee og hænder; anbefales 4-8 behandlinger, men forvent et synligt resultat allerede efter 1 behandling*.

PRIS:
Kr. 1.150 (Hele ansigt inkl. ekstra behandling omkring øjnene)
Kr. 1.350 (Hele ansigt, hals, øvre decoltee og ekstra behandling omkring øjnene/overlæben/kinder)
Ved kurforløb på 8 behandlinger, er din 8. behandling GRATIS


Se flere priser her
Book online
Forespørg om behandling

WRINKLE MESO-VOLUME:

Udglatter øjeblikkeligt rynker og hydrerer huden*

(Det er en mesoterapeutisk behandling, som består af overfladiske Hyaluron injektioner. Hyaluron indeholder Hyaluronsyre, som er en naturlig bestanddel i væv og huden. Rynkeudglattende resultat er mest effektiv i området fra hagen til øjnene).

Behandlingen udføres med en meget tynd nål. der tilfører huden hyaluronsyre – der findes naturligt i kroppen – og en lang række vitaminer, aminosyrer og mineraler, NCTC 109, der alle hjælper med at reducere rynker og fine linier, samt forbedrer hudens generelle tilstand og gør den fastere. Det sker med små, lette stik i hudens overflade. Det er denne kombination af unikke næringsstoffer og mange små stik og fugter og stimulerer hudens genopbygning (kollagensyntesen). Herved genvindes hudens styrke og glød, rynker reduceres og hudens optimale fugtbalance genetablere.

Effekten ses med det samme, men bedst et par dage efter behandlingen. 2-3 behandlinger giver længerevarende rynkereducerende effekt i huden*.

Vi anvender Mesohyal® produkter fra Mesoestetic Pharme Group (Barcelona).

Hvordan virker ingredienserne?

Hyaluron syre:
Hyaluronsyren kompenserer for det naturlige tab af hyaluronsyre i huden og genskaber dermed hudens tykkelse og giver volumen.
Det er et vigtigt element i huden, som sikrer hydrering og smidighed.
Det resulterer i volumen, idet der bindes tilstrækkeligt fugt i hudens overflade. Desuden efterlader hyaluron syre en luftgennemtrængelig film, der beskytter huden mod at udtørre.
12 vitaminer (A, B, C, E, I)
Stimulerer vitale ceelefunktioner
24 aminosyrer
Tilskynder proteinproduktionen (elastin, kollagen)
6 Coenzymer
Støtter biokemiske reaktioner i vævet
8 Mineraler
Kompenserer for hudens mangler

Det er denne kombination af unikke næringsstoffer og mange små stik som fugter og stimulerer hudens genopbygning (collagensyntesen). Herved genvindes hudens styrke og glød, rynker reduceres og hudens optimale fugtbalance genetableres.

FORDELE VED WRINKLE MESO-VOLUME:

 • Mere skånsom og smertefri behandling i forhold til Restylane-behandlinger, da injektioner laves ikke dybere end 1 mm, dvs. kun i det dermale hudlag (lige som i Permanent Makeup).
 • Kun i denne dybde (mellem epidermis og dermis) undviger man nervebaner og blodkar, som ved kontakt, kan fremprovokere inflammation og lammelser.
 • Produktet i det dermale hudlag har lavere optagelsesgrad og dermed længere holdbarhed (1 år).
 • Ingen giftstoffer(!) som i BOTOX.
 • Produktet er fremstillet i EU og er bivirkningsfrit og helt naturligt. Hyaluron findes naturligt i kroppen.
 • Meso-pistol sikrer ens dosering ved hver injektion og en afgrænsning til maksimalt 1,5mm dybde.
 • Lavere pris end ved Fillers.
 • Behandling laves over 2 trin med 4-6 uger pause for 1 års vedvarende resultat.
 • selvom optagelsesgraden i kroppen er individuel, vil Hyaluron ikke blive frastødt, da Hyaluronsyre er et sukkermolekyle, som forekommer naturligt i næsten alle levende organismer.
 • Her og Nu resultat: du kan se resultat lige efter behandlingen.
 • Mere resultat: svulmeeffekten i hyaluronsyren vil intensivere resultatet indenfor de første par dage og efter 14 dage ses slutresultatet*.

FØR OG EFTER BEHANDLING

 • Undgå alkohol, kaffe, energidrik 24 timer inden behandling.
 • Evt. påfør hjemmefra Tapin-creme ca. 45 min før eller mød op 25 min før din behandling.
 • Undgå solbadning i 14 dage efter.
 • Du kan pleje huden med en vitamincreme og undgå at klø i behandlet område ved evt. mikro-skorpedannelse under helingsprocessen (3-6 dage).
 • 2.trin af behandling er muligt efter 2-3 uger.

PRIS:
Pr. behandling: kr. 1.800 – 2.800
________
Se flere priser her
Book online
Forespørg om behandling

    

*Obs.: Vi kan ikke garantere, at resultatet har samme holdbarhed og intensitet fra person til person.