Prøv æstetisk dermapigmentering

Til arkorrektion, rekonstruktion af areola og reduktion af strækmærker

Arkorrektion eller rekonstruktion af areola (3D areola) og reduktion af strækmærker

Mulighederne med æstetisk dermapigmentering er mange og vi glæder os derfor til at kunne tilbyde disse behandlinger i 2020.

3D areola og arkorrektion er behandlinger, som skjuler et ar, eller et hudområde, der mangler pigment eller farve. Med 3D areola dermapigmentering kan vi genskabe udseende af brystvorten på et operationsar, på huden, eller indramme/påskønne/skabe mere symmetri omkring eksisterende brystvorter.

Disse behandlinger kræver god viden, træning, færdigheder og erfaring i permanent makeup, samt et kunstnerisk øje for pigmenter og hudfarver.

Psykologiske undersøgelser har vist, at selvtilliden øges, når en persons udseende og kropsbillede forbedres. Dette kan opnås med æstetiske behandlinger inden for dermapigmetering.

Arvæv og fejlpigmenteringer kan forekomme på grund af medicinske procedurer, traumer fra forbrændinger, eller ulykker. Der kan også være tale om medfødte anomalier eller forskellige typer hudsygdomme. Ved hjælp af professionelle kamufleringsteknikker og kvalitetspigmenter fra LaBina (hudfarve i flere forskellige toner) og professionelt udstyr, kan vi markant forbedre udseendet af din hud og skjule ar, hvide pletter (vitiligo), samt rekonstruere brystvorter og skabe udseende af tættere hår i hovedbunden.

Er du kandidat til æstetisk dermapigmentering?

Du kan være en kandidat til disse behandlinger, hvis du opfylder kriterierne nedenfor.

Dit ar skal være:

 • helet og ikke længere lyserødt, eller skifte farve. Hvis det er rødt eller lyserødt eller stadig skifter farve, kan vævet stadig være under opheling
 • mindst 6-9 og helst 12 måneder gammelt med en stabil farve
 • glat og relativt fladt, da dermapigmentering med kamufleringsteknik ikke kan skjule eller korrigere ekstreme ændringer i hudens struktur. Hvis dit ar eller hudområde er meget ujævnt eller hævet, vil behandlingen kun forbedre farven, men vil ikke kunne skjule strukturen i arret. Hvis du har uregelmæssighed i hudoverfladen, skal du først konsultere en hudlæge eller plastikkirurg for at se, om nogen form for medicinske behandlinger først kan forbedre hudens struktur
 • uden mørke kanter: keloid, ar med hævede mørke kanter eller mørke kanter omkring et ar, som indikerer postinflammatorisk hyper-pigmentering (PIHP) fra det første traume eller operation. Det er muligt, at tatoveringsprocessen med kamuflage kan øge hyperpigmenteringen og skabe en bredere, mørkere kant. Risikoen for, at dette sker, er som regel større ved mørkere hudfarver.

Derudover er det vigtigt, at du har realistiske forventninger. Kamufleringsteknik vil ikke helt genoprette huden på den måde, den så ud, før den blev skadet. Processen vil ikke kunne “slette” et ar. Det forbedrer farveforskellen for at hjælpe med at skjule arret eller anomalien og gøre det mindre synligt for andre mennesker.

Efterbehandling

Der kan opstå hævelse eller ubehag. Umiddelbart efter behandling vil området fremstå mørkere og dristigere, end når de er helet. Dette skyldes oxidation af pigmentet og hudens rødme. Efter tre til fire dage bliver farven lysere, efterhånden som epidermis glider af, og huden heles over pigmentet. I løbet af denne tid ser farven ud til at forsvinde, da huden er uigennemsigtig i løbet af denne helbredelsestid. Efter to uger bliver huden gennemsigtig, og farven blomstrer. Det er ikke ualmindeligt at miste 30% af farven ved den første behandling.

Heling:

 • Vask altid hænderne, før du rører ved det behandlede område.
 • Hold området tørt i 24 timer, og brug ikke alt for stramt tøj.
 • Efter 24 timer skal du fugte huden med en aftercare creme i tre til fem dage.
 • Afdæk området med en kleenex når du har tøj på det. Adgang til luft vil fremskynde helingsprocess. Hold området ikke dækket til hele tiden!
 • Du skal dog ikke lade det tørre ud og revne. Du kan vaske området med en mild sæbe, men skrub ikke. Ingen kraftig træning i 24-48 timer.
 • Manglende overholdelse af instruktionerne efter proceduren kan resultere i tab eller misfarvning af pigment.

Mulige komplikationer ved mikropigmentering:

 • Rødme
 • Hævelse
 • Blå mærker
 • Tørre pletter
 • Ømhed
 • Kløe

Det er normalt at miste cirka 1/3 af farven under helingsprocessen.

Vedligeholdelse

For at opnå det bedste slutresultat skal du have 2-3 behandlinger med 4 -6 ugers mellemrum.

Vedligeholdelse foretages med en enkelt behandling efter behov hver 2.-3. år.

Behandling

Areola (brystvorte rekonstruktion efter kirurgi)

SMP (hår imitation i hovedbund) 15x15 cm

Arkorrektion (både forbedring/minimering af farveforskel og selve arvæv)

1. behandling (opstart) Obligatorisk (forsigtigt valg af pigment og form)

4.500 kr.

4.500 kr.
10 x 15 cm.

900 kr.-1500 kr.-3.000 kr.
( 1cm-2 cm-4 cm i diameter)

2. behandling (indenfor 6 uger) Obligatorisk (tilføjelser i formen og farven, øger holdbarheden)

2.000 kr.

4.500 kr.
Genbehandling og et nyt område
20 x 20 cm.

900 kr.-1500 kr.-3.000 kr.
( 1cm-2 cm-4 cm i diameter)

Alle efterfølgende behandlinger (kun ved behov)

1.000-2.000 kr.

2.000 kr.

500-1.500 kr.

“I er tryghedsskabende, har rolige omgivelser, kompetent personale, fantastisk stemning, der lyttes til ønsker og I forstår i sandhed at lave et professionelt arbejde. Er aldrig nervøs i jeres hænder, og alle jeg har anbefalet jer til er lige så begejstrede som jeg.”

— Tina Rudolph