Klassisk mesoterapi

En effektiv rynkebehandling, uden brug af unaturlige stoffer.

Klassisk mesoterapi

Klassisk mesoterapi er er en af de førende anti-age behandlinger i verden. Ideen bag ved mesoterapi er at mætte dermis med vitaminer, aminosyrer, hyaluronsyre, stemceller og DNA fra plantestoffer, så collagen- og elsatinfibrer bliver fleksible og hudens udseende forbliver ung og fast.

Udglatter øjeblikkeligt rynker og hydrerer huden*

(Det er en behandling, som består af overfladiske mesococktails og hyaluronsyre mikro-perforeringer i huden med non-invasiv udstyr. Hyaluronsyre, som er en naturlig bestanddel i væv og huden. Rynkeudglattende resultat er mest effektiv i området fra hagen til øjnene).

MESOTECH® Meso Behandlinger er den hurtigste og meste effektive metode til at indføre vitaminer og antiage ingredienser i huden og kroppen.
Klassisk mesoterapi behandling giver en naturlig foryngelse af huden og, som resultat heraf, en sundere hud.

Små mængder antiage cocktails placeres i de hudområder, hvor man ønsker forbedring af hudstruktur/farve/stramhed osv. Teknikken er overfladisk (1 mm) og er ikke medicinsk, da mikro-perforeringer i huden udføres med non-invasiv udstyr.

Der findes en række medicinske Mesoterapi metoder (dvs med større injektioner) med MESOTECH produkter, som udføres på privat hospitaler med high-tech udstyret Leadergun, der er fuldautomatiseret, og som derfor sikrer 100% mængde af produkt og dybde af injektion. Kontakt os for information om hvilke privat hospitaler benytter Mesotech produkter.

Priser:
Klassisk mesoterapi: 950 – 2.800 kr. pr. område


Se flere priser her
Book online
Forespørg om behandling

*sådan ser ud Leadergun udstyr som er medicinsk mesoterapi, som du kan forespørge hos vores 2 sygeplejersker.

Hvorfor Mesotech®?

Mesotech har siden 2008 tilbudt en eksklusiv formel med bevist effektiv virkning mod forskellige aldersforandringer i huden. Mere end 3.000.000 behandlinger over hele verden er allerede gennemført med stor succes.

Mesotech® behandler effektivt rynker, pigmentforandinger og ar samt slap eller tør hud ved at tilføre de værdifulde ingredienser direkte i huden. Meso behandlinger er effektive mod ændret hudens struktur, tab af elasticitet, mangel på fugt, fortykkelse af huden og for tidlig dannelse af rynker og pigment forandringer (alle aldre og typer af pigmentpletter).

Sådan foregår klassisk mesoterapi

Vi starter med at rengøre og klargøre din hud til behandlingen. Muligvis ligges der en Tapin creme på (hvis du har sart hud). Under behandling vil du opleve en prikkende fornemmelse. Det er imidlertid ikke noget, der gør ondt. Enkelte oplever også, at huden hæver en smule bagefter, men det generer ikke voldsomt. Du kan derfor både arbejde og køre bil som normalt.

“Jeg elsker at komme hos Kjaersfeldt, fordi at man altid kommer derfra med fantastiske resultater. Aleksandra er virkelig dygtig og hun er en helt igennem fantastisk kvinde, som altid giver sig god tid til kunderne og kursisterne.

Man er altid i gode hænder hos Kjaersfeldt.”

— Kristiane Dunai

Kjaersfeldts mesoterapi er det sunde valg

Når du vælger én af Kjaersfeldts rynkebehandlinger, bevarer du dit ansigts naturlige træk. Vi bruger ikke kemiske produkter som fx botox eller filler.

Hos Kjaersfeldt er din huds sundhed fundamentet for de behandlinger vi tilbyder. Vi har øje for alle detaljerne, og ved, at kombinationen af fx botox og permanent makeup kan give et meget uheldigt resultat, hvis ansigtstrækkene rykker sig pga. indsprøjtningerne.

Effekten fra botox og filler falmer også efter tre til fire måneder, hvilket igen kan resultere i, at den permanente makeup flytter sig. Derfor har vi valgt kun at udbyde sunde anti-aging behandlinger – både som forberedelse til behandlinger med permanent makeup, men også helt generelt. Din sundhed og dit velvære er og bliver det vigtigste hos os.

Holdbarheden

Når du har fået enten klassisk mesoterapi eller non-invasiv mesoterapi, bør du ikke bruge sauna, solarie eller svimmingpool i ca. 14 dage efter behandlingen. Lad huden hvile og husk solcreme med høj faktor.

Vores hud fornyer sig selv inden for 28 dage. Det betyder, at rynkebehandling med mesoterapi langsomt mister dens effekt herefter. Vi anbefaler derfor, at du får en vedligeholdende behandling ca. hver tredje måned, så stimuleringen af huden fortsættes fortløbende. Effekten af non-invasiv mesoterapi kan derimod holde op imod 8 måneder efter 4-5 behandlinger, eller 1,5-2 år efter 10 behandlinger.

Effekten fra begge vores behandlinger mod rynker svarer til 8 ansigtsbehandlinger i én. Holdbarheden påvirkes selvfølgelig også af din livsstil. Ryger og drikker du til dagligt, forringes holdbarheden markant.

*Obs.: Vi kan ikke garantere, at resultatet har samme holdbarhed og intensitet fra person til person.

Behandlingen udføres af en sygeplejerske og tidsbestilling sker altid efter aftale.