Plasma Øjenløft uden kirurgi

I august 2017 introducerer vi med glæde en ny anerkendt behandling – PLASMA øjenlågsløft, som er markedets bedste alternativ til plastikkirurgi for at reducere tunge øjenlåg, poser under øjnene, opstramme huden på halsen og markant reducere linjer på overlæben. Behandlingen foregår i tæt samarbejde med en øjenlæge.

100% EFFEKTIV:
Vi har erfaring at de fleste anti-aging behandlinger kræver op til 4-8 behandlinger for at opnå en markant forbedring lige netop på disse mest følsomme områder på ansigtet. Og derfor tilbyder vi PLASMA behandling, som skaber markant resultat allerede efter 1 behandling.*

PLASMA behandling markedets bedste alternativ til kirurgi når du ønsker en effektiv opstramning af huden på øjenlåg!

Du kan få reduceret tunge øjenlåg og poser under øjnene –  hurtig heling (uden ar).

HVORDAN:

For at skabe den mest optimale resultat, finder vi ud sammen hvilken effekt og på hvilke områder du ønsker. Når du er blevet informeret om og fik alle dine spørgsmål besvaret (f.eks hvordan behandling forgår og hvordan huden heler), og har udfyldt en spørgeskema om dit helbred, bliver der påført en bedøvende creme(tapin). Efter 25-30 min. påbegynder vi din behandling – PLASMA pen er et håndstykke, som skaber fine og kontrollerede plasmalys på 1 mm afstand fra huden. Lysene skaber overfladiske bittesmå sår (disse sår dannes kun i de døde hudceller og heler på knap en uge). Den opstrammende reaktion udløses straks under behandling, og forbedres under helingen. Effekten er synlig straks efter behandling. Nogen har brug for 2 behandlinger. Det er vigtigt at forstå at effekten efter hver behandling er holdbare i 2 år og 2.behandling er egnet kun til dig, som har meget tunge øjenlåg.

Pris

1. behandling: kr. 4.850
2.behandling efter 12 uger: kr. 2.650
________
Se flere priser her
Book online
Forespørg om behandling

PLASMA behandling er:

 • ikke-kirurgisk
 • sikker
 • øjeblikkelig, dokumenterede resultater
 • er ikke-invasiv, da spidsen af ​​håndstykke behandler huden på en afstand på ca. 1 mm over overfladen af ​​huden
 • en ideel erstatning for kosmetiske lasere til de overnævnte behandlinger, hvor styrke niveauer af lasere generelt er for høje, og derfor for kraftige for de sarte områder på ansigtet.
 • har også en anti-bakteriel og anti-inflammatorisk effekt på huden.
 • øger Elastin produktion i huden, mens Collagen er ombygget.

Forholdsregler før behandling

Faktorer, som indtagelse af alkohol, fiskeolier, levertran, medicin som indeholder acetylsalicylsyre (f.eks. hjertemagnyl), E-vitamin, Q10, visse typer naturmedicin og gigtmedicin øger risikoen for længere helingsproces og hævelse under og efter under behandling.

Derfor:

 • Undgå alkohol 48 timer før – og 48 timer efter behandling
 • Undgå E-vitamin, Q10 i mindst 1 uger før – og 1 uge efter behandling
 • Undgå fiskeolie og levertran i mindst 1 uge. før – og 1 uge efter behandling
 • Undgå gigtmedicin (eks. Ipren, Ibuprofen, Brufen, Felden, Diclon, Diclofenac, Confortid, Celebra)
 • Undgå medicin som indeholder acetylsalicylsyre og naturmedicin 24 timer før behandling
 • Undgå solbadning eller solariet 7 dage før – og 14 dage efter behandling

Kontraindikationer og reaktioner: 

Du må IKKE få behandlingen hvis: du har pacemaker, hudkræft, pigmentforandring af ukendt art på ansigtet, gravid eller ammer. Du skal regne med lidt længere helingsproces hvis du er diabetiker.

Meget sjældent: overfølsomhedsreaktioner (langsom sårheling, hudinfektioner, ardannelse, forekomst af herpes simplex (blødning), allergiske reaktioner på lokalbedøvelse (let hævelse, rødme, prikken) eller huddepigmentering (kridtning).

På behandlingsdagen
Du skal være sund og rask og veludhvilet. Brug ikke make-up i ansigtet.

Behandling
Konsultation forgår lige inden behandling. Behandling varer ca.1 time.

Efter behandling
Du kan se små brunlige ”prikker” på behandlet område. Minimal rødme og hævelse kan opstå. Du kan selv køre bil hjem. Du får aftercare instruktioner og skal bruge plejeprodukter de næste 14 dage. Behandlingen har minimal restitutionstid og de fleste kunder er i stand til at vende tilbage til arbejdet umiddelbart efter. Resultat er synlig straks efter behandling og vil blive forbedret i løbet af en periode 2-4 uger.

Sport og sol
Motion frarådes i 5-7 dage. Solbeskyttende cremer skal bruges de første 3 måneder for at beskytte huden mod pigmentforandringer.

Kontrol og 2.behandling
Du skal komme til kontrol 14-21 dage efter behandling og eventuelt aftale en tid til 2.behandling.
Resultatet af behandling kan forventes at holde op til 2-2,5 år, afhængig af såvel arvemæssige- samt ydre forhold (eks. rygning, soldyrkning).

*Obs.: Vi kan ikke garantere, at resultatet har samme holdbarhed og intensitet fra person til person.