Carbon Peeling

Søger du en skønhedsbehandling, som kan give dig silkeblød og smuk hud? Et friskt, sundt og ungdommeligt udseende? Så er Carbon Peeling det helt rigtige valg.

Carbon Laser Peeling giver din hud øjeblikkelig friskhed. Dine rynker synes mindre, porerne formindskes, arvæv og acne reduceres m.m.. Carbon Peeling er en utrolig effektfuld ansigtsbehandling.

Strålende, sund hud

Når det kommer til rynkereducerende behandlinger, er det vigtigt at spørge sig selv, hvad det egentlig er vi forbinder med ung hud. Rynker er ikke den eneste visuelle indikator for aldring. Måske er det, din hud trænger mest til, en ekstra dosis sundhed, så du kan få en sund, strålende hud uden ujævnheder. En naturlig sund og smuk udstråling, som gør dig mere selvsikker og glad. Carbon laser behandling giver dig netop det – helt uden brug af filler, botox og andre giftstoffer. Carbon er medicinsk kul, som blandt andet renser huden for den olie, der danner urenheder. Der er et naturligt indhold af sunde ingredienser, som din hud vil elske.

Behandlingen

Hos Kjaersfeldt er kundens velbefindende altid i centrum. Vi bruger derfor kun det bedste udstyr og de bedste cremer i vores behandlinger.

Ved Carbon Peeling renses din hud først grundigt. Herefter påsmøres en carbon gel på huden. Ud over carbon, indeholder gelen masser af vitaminer og naturlige, fugtbevarende indholdsstoffer. Laseren aktiverer herefter carbon partiklerne, som fjerner alle døde hudceller omhyggeligt, samtidig med, at porerne renses og formindskes. Du sidder tilbage med en silkeblød, sund hud, som med garanti vil få dig til at stråle ekstra meget.

Effekten

Behandlingen Carbon Laser Peeling har omgående effekt, men holdbarheden varer kun i et par måneder afhængigt af din livsstil. Det skyldes at der kun arbejdes med hudens overflade. Ønsker du at forlænge effekten, kræver det derfor fortløbende behandlinger.

Selvom Carbon Peeling ikke har så lang en holdbarhed, er det imidlertid en behandling som virkelig gavner din hudssundhed. Urenhederne forsvinder og du efterlades med en strålende sund og jævn hud. En virkning som får mange af vores kunder til at komme tilbage igen og igen.

Carbon Peeling er virkelig noget særligt, når det kommer til ansigtsbehandlinger.

Efter behandling

Efter en Carbon Laser Peeling, rådgives du I hvordan du påfører din aftercare korrekt. Det er vigtigt at du holder dig fra solbadning og ekstremsport i nogle uger, da det har stor betydning for behandlingens holdbarhed.

PRIS:
Pr. behandling: 1.250 kr.
________
Se flere priser her
Book online
Forespørg om behandling