Fyldige og smukke læber

Uden brug af filler.

Farvel til filler i læberne med meso

– Meso-Volumen Lips får smilet naturligt frem!

Meso til læberne giver store og fyldige læber. Det er et ansigtstræk de fleste ønsker sig. Der er noget ungdommeligt og sensuelt over velformede, fyldige læber. Måske fordi det ofte er noget vi forbinder med ungdom. Det er ikke så underligt, eftersom vi mister fylden i læberne med alderen. Den volumen kan du få tilbage med Lips Meso-Volumen. Resultatet er et yngre, friskere udseende allerede efter 3-4 mesoterapi behandlinger.

Overfladiske mikro-perforeringer med Hydralift skaber straks fyldigere, rundere og større læber*

Fordele ved Lips Meso-volume

 • Et meget naturligt resultat, da vi ikke arbejder i læbevævet, men i læbekanten og rundt om læberne mod rynker
 • Længere anti-age effekt end klassiske fillers (fillers kan forsvinde efter kun 1 måned)
 • Meso til læberne giver ingen unaturligt hævede læber og blodansamlinger som kan forekomme ved almindelige fillers behandlinger
 • Overfladisk professionel behandlingsteknik sikrer en jævn fordeling af Hydralift produkt over læbernes overflade
 • Vi er ikke underlagt krav om forudgående konsultation, da vi benytter meso-metoden, som sikrer, at vi ikke rammer blodkar og nervebaner
 • Kun 20 min. med Tapin-creme på er nok for at reducere følsomhed i læberne inden behandling
 • Specielt designet produkt til at arbejde meget overfladisk  for at skabe en blød fornemmelse (og ikke ”ærteformede kugler” under læberne som mange får efter rigtige fillers)
 • Behandling laves over 2-4 trin med 2-4 ugers mellemrum

FØR OG EFTER BEHANDLING

 • Undgå alkohol, kaffe og energidrikke i 24 timer inden behandling
 • Du skal ikke have mindre sår eller forkølelsessår på læberne i mindst 7 dage inden behandling
 • Evt. påfør Tapin-creme hjemmefra ca. 15 min. før behandling, eller mød op 15 min. før din tid
 • Undgå solbadning i 7 dage efter
 • Du kan pleje huden med en vitamincreme og undgå at klø i det behandlede område ved evt. mikro-skorpedannelse under helingsprocessen (3-6 dage)
 • 2. trin af behandling er muligt efter 2-4 uger

PRIS:
1. behandling: 2.800 kr. (læbekant inkl. området rundt om læberne)
2. behandling: 1.600 kr. 

3.behandling: 900 kr.

4.behandling:900 kr.
________
Se flere priser her
Book online
Forespørg om behandling

Filler i læberne? Nej tak.

Hos Kjaersfeldt bruger vi ikke filler i læberne, når det kommer til læbeforstørrelse. Vi har bevidst valgt kun at arbejde med permanent makeup eller Meso-Volumen, da disse behandlinger er mere skånsomme og naturlige, samtidig med at man opnår det ønskede resultat. Begge behandlinger kan også kombineres. Når man istedet bruger filler i læberne og kombinerer det med permanent makeup, vil man efter et par måneder opleve at den permanente makeup rykker sig uhensigtsmæssigt, som resultat af at filleren langsomt forsvinder. Bruger du istedet Meso-Volumen Lips undgår du dette uheldige resultat, da Meso-Volumen Lips så at sige blot puster naturligt, fornyet liv ind i dine læber.

Hvad er Meso-Volumen til læber?

Meso-volumen er en klinisk behandling som udføres uden injektioner af bedøvelse, da den er meget overfladisk. Behandlingen varierer alt efter om du har fået foretaget læbeforstørrende indgreb tidligere. Informativ dialog med din erfarne, ICO-certificerede behandler samt kvalitetsikret EU-godkendt udstyr, sikrer dig et professionelt og smukt udført slutresultat.

Under behandlingen presses en særlig gel ind i læbernes yderste lag. Gelen indeholder forskellige gavnlige stoffer som fx collagen, som har en foryngrende virkning på læberne. Der er også indholdsstoffer som hjælper læberne med at genoprette den naturlige fugtbalance. Linjerne bliver fyldt ud, hvilket giver et voluminøst og ensartet udtryk.

“Alexandra kan trylle og er god til det”

— Maria Kempf Høy Haurholm

Rene kvalitetssikrede behandlinger

Kjaersfeldt.dk bruger altid gennemtestede kvalitetsprodukter til vores behandlinger. Ved Lips Meso-Volumen bruger vi kun produkter med CE mærkning, fremstillet af det farmaceutiske laboratorium Mesotech i Italien. En kvalitetssikret virksomhed som har over 20 års erfaring med meso-terapeutiske behandlinger.

Hovedingrediensen i produkterne er ikke-tværbundet hyaluronsyre (Hydralift), som er noget vores hud naturligt indeholder, men blot mister over tid. Vi tilbagefører dermed blot ingredienser, der allerede er en naturlig del af vores hud. Alle produkterne er i øvrigt fri for animalske indholdsstoffer, og fremstilles via godkendte, bio-teknologiske fremgangsmetoder.

Forskellen på Meso-Volumen og permanent makeup

Der er stor forskel på at bruge permanent makeup og Meso-Volumen til forstørrelse af læber. Ved permanent makeup arbejder man med farven, optegningen af læbernes oprids m.m. Man kan gøre læberne mere harmoniske og symmetriske ved hjælp af permanent makeup. Det i sig selv kan få læberne til at virke større.

Er det imidlertid læbernes fylde du ønsker forøget, er det Meso-Volumen du bør vælge. Forskellen fremgår tydeligt på det viste eksempel til højre. Læberne længst til venstre er optegnede med permanent makeup, hvorimod læberne til højre er behandlet med Meso-Volumen. De to behandlinger kan med fordel kombineres, dog med hvileperioder imellem behandlingerne, så læberne ikke overbelastes.

*Obs.: Vi kan ikke garantere, at resultatet har samme holdbarhed og intensitet fra person til person.

Tidsbestilling sker altid efter aftale.