Fjernelse af Permanent Makeup

Hos Kjaersfeldt er vi eksperter i fjernelse af permanent makeup. Vores metoder er skånsomme mod huden, og udføres kun med godkendt udstyr og af uddannede laserbehandlere. Flere af vores kunder får også lysnet ældre permanent makeup, så de i stedet kan få lagt ny og mere naturlig permanent makeup. Her kan vi også rådgive og målrette behandlingerne fra start til slut. Huden skal imidlertid have hvile efter fjernelse af permanent makeup. Det tager imellem 3 til 6 behandlinger at få lystnet farven op til 80%.

Hos Kjaersfeldt fjerner vi de fleste typer permanent makeup – bortset fra eyeliner. Risikoen for at lave øjenskader ved fjernelse af permanent makeup eyeliner er simpelthen for stor.

Hvorfor fjerne Permanent Makeup?

Selvom udviklingen inden for permanent makeup går i en mere naturlig retning, ser vi stadig mange, som kæmper med meget mørk permanent makeup. Er farven lagt dybt, som ved tatoveringer, kan det være næsten umuligt at fjerne pigmenterne helt.

Hos Kjaersfeldt hjælper vi imidlertid alt det vi kan. Har du lige fået lavet en behandling, som du ønsker fjernet igen, kan hurtig fjernelse af permanent makeup være yderst virksom. Jo længere tid du venter, jo bedre får pigmenterne fat i huden. Derfor kan det virkelig svare sig at handle hurtigt, hvis du er utilfreds med din permanente makeup.

Godt at vide om Q-Switched Laser:

  • Er den moderne skånsome og samtidig førende laserteknologi på marked
  • Opvarmer kun farvepartiklerne (og ikke huden, og derfor danner huden ikke arvæv – den rigtige aftercare er nødvendig)
  • Er effektiv mod blå, sorte, brune, røde og grønne farver
  • Fjerner både permanent makeup og tatoveringer
  • Giver hurtige optimale resultater (3-5 behandlinger)
  • Laserbehandler Aleksandra Kjaersfeldt er EU-certificeret og har mindst 5 års erfaring i at arbejde med huden
  • Er anbefalet af netdoktor.dk
  • Er anbefalet af sundhedslex.dk
  • Pris for laserbehandling: 300 kr. – 1.500 kr. (2×2 cm op til 5×15 cm)

________
Se flere priser her
Book online
Forespørg om behandling

Under behandlingen

Laserfjernelse af makeup svarer (desværre) overens med den smerte behandlingen medførte. Det er en god regel at huske, når det kommer til permanent makeup og tatoveringer. Hvis det gjorde ondt at få, vil det også gøre ondt at fjerne. Derfor bør du også afsætte tid til hvile efter behandlingerne.

Man benytter den samme maskine, som man bruger når der skal lægges permanent makeup. Pigmenterne er imidlertid udskiftet med en rensende væske. Det indeholder ikke mælkesyre, som ætser huden, da de kan efterlade ar efter behandlingen. Hos Kjaersfeldt bruger vi kun naturlige renseprodukter.

Behandlingen vil få huden til at bløde, hvilket er godt. Herved udskilles farveresterne nemlig hurtigere. Husk imidlertid ikke at pille i sårskorpen, da det kan give grimme ar.

Efter behandlingen

Efter at du har fået fjernet permanent makeup, er det vigtigt, at du køler huden ned med jævne mellemrum. Laseren får nemlig pigmenterne til at smelte under huden, hvilket medfører, at huden varmes lidt op. Husk dog at holde huden så tør som muligt, så området kan hele normalt uden arvæv.

Det tager ca. 14 dage for huden at hele, efter den har været udsat for laserbehandlingen. Husk at følge de instrukser du modtager hos Kjaersfeldt. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Aleksandra Kjaersfeldt.

*Bemærk! Vi kan ikke garantere, at resultatet har samme holdbarhed og intensitet fra person til person.