Fjernelse af Tatovering Vejle

Hos Kjaersfeldt har vi ofte kunder, som ønsker fjernelse af tatoveringer. Årsagerne er vidt forskellige.

Ligesom ved fjernelse af permanent makeup, tager det tid at fjerne en tatovering. Her er det vigtigt at tilføje, at man ikke skal forvente, at tatoveringen forsvinder 100%. Det afhænger af flere ting. Fx hvor gammel tatoveringen er, hvor dybt farvepigmenterne ligger m.m.

Fjernelse af tatovering kræver stort set altid laserbehandling, eftersom farvepartiklerne er meget større end ved permanent makeup. Man vil også opleve samme ubehag og smerte, som da man oprindeligt fik lavet tatoveringen.

Om fjernelse af tatoveringer

Selve behandlingen varer maksimalt 15 minutter. Kunden får nogle særlige briller på, så øjnene ikke beskadiges. Laserlyset skader ikke huden, kun de farvepartikler, der ligger under huden. Laseren opvarmer farvepartiklerne, hvorefter de langsomt udskilles igennem huden. Det betyder dermed også, at man først kan vurdere behandlingen efter ca. 3 måneder, da udskillelsen af farvepartiklerne tager tid. I løbet af tre måneder vil du derfor se, at tatoveringen langsomt bliver lysere og lysere.

Kræves flere laserbehandlinger, planlægges de med minimum 6 ugers mellemrum, så huden kan nå at komme sig efter den første behandling. Ønsker du at vente lidt længere, er det ikke et problem.

Efter behandlingen

Under og efter behandlingen vil du opleve, at huden føles meget varm. Den vil dog hverken bløde eller væske, hvis laserbehandlingen er udført korrekt. Du kan køle huden med is, men husk at holde området tørt i 14 dage efter behandlingen. Det er samtidig vigtigt at give område luft. Undgå derfor at pakke området ind, med mindre du skal i bad eller lignende.

Hos Kjaersfeldt kan vi ikke garantere hvor mange behandlinger fjernelse af en tatovering kræver. Det er en vurderingssag hver gang, og det kan variere meget fra person til person.

Fjernelse af en tatovering er en større behandling, og vi anbefaler at du afsætter tid til hvile efter behandlingen. Vælg også gerne noget løst tøj, som ikke kan irritere området yderligere. Skal du udenfor, er det ekstra vigtigt at bruge høj solfaktor, så huden ikke opvarmes yderligere.