Øjenløft uden kirurgi

Hos Kjaersfeldt kan du møde en oftalmolog, som udfører en behandling målrettet opstramning af huden ved hjælp af plasma oxygen behandling. En ny anerkendt behandlingsform som forfrisker huden på øjenlåg eller giver et løft til huden på andre fine områder som hals, overlæben, kinder, nedre øjenlåg. Det udføres uden kirurgi og på en non-invasiv måde, men kræver alligevel en dermatolog eller oftalmolog som må udføre behandling.

100% effektivt

Langt de fleste anti-age behandlinger kræver 4-8 behandlinger, før effekten bliver tydelig. Vælger du et Plasma Oxygen behandling efter din konsultation, hvor din behandler vurderer din hud egnet til behandling, er der omgående effekt – allerede efter første behandling. Denne metode er effektiv takket hudens naturlige fugt, som bliver fordampet og som resultat ser huden  glattere ud. 

Behandlingen Plasma Oxygen har en rigtig fin holdbarhed selvom det er kun lifting og ikke fjernelse af overskydende hud. Effekten holder i op til 2 – 2,5 år. Allerede efter første behandling er der forandringer, så behandlingens effektivitet er virkelig mærkbar. Har du imidlertid meget tunge øjenlåg, kan det være at du skal have to behandlinger, før du opnår det ønskede resultat. Plasma Oxygen skaber strammere hud pga lifting effekt på et bestemt område. Det er alt sammen noget vi drøfter sammen, inden handlingsplanen fastlægges. I tilfælde af meget tunge øjenlåg (typisk genetik) anbefaler vi altid at undersøge først hos sin specielle læge om  man er vurderet til en øjenlågsoperation. Hvis man helst vil undgå kirurgi og vil gerne stramme den overflødige hud, er Plasma Oxygen behandling den bedste alternativ.

Om behandlingen

Plasma er en gasart, som danner en elektrode og anvender hudens fugtder uden berøring af overfladen . Navnet Plasma Oxygen skyldes af behandlings process:  Plasma’s molekyler ioniseres i applikatoren med oxygen i luften når plasma-pen tændes og den efterfølgende kontakt til fugt medfører en elektrode. Elektroden producerer øjeblikkelig en meget tidsbegrænset mikro plasma-lys og tiltrækker fugten i huden som derved fordamper overfladen på huden.

Plasma-pen er naturligvis et CE-certificeret udstyr, som bruges til non-invasiv behandlinger.

Før selve behandlingen igangsættes, taler vi grundigt om hvilke områder og hvilken effekt du ønsker. Du bedes ligeledes indledningsvist om, at udfylde et spørgeskema om dit helbred, så vi sikrer dig mest muligt. Når der er styr på alt det indledende, smører vi en bedøvende creme på det ønskede område. Når den har virket i 25-30 min. igangsættes selve behandlingen.

Plasma Oxygen udføres med det der kaldes en plasma-pen, som sender små, kontrollerede plasmalysstråler i 1 mm afstand fra huden. Lyset strejfer herved forsigtigt hudens overflade og danner bittesmå brune indtørrede prikker i huden (tørret hud), som efterfølgende heler indenfor 3-5 dages tid. Huden kommer ikke i direkte kontakt med plasma-pen (der skal være 1 mm afstand) og hverken varme/strøm tilføres på huden. Hudens barriere er ikke brudt, da plasma oxygen er meget mild behandling og virker kun i hornlaget (Stratum Corneum), derfor udelukker vi risiko for ar. Huden trækker sig sammen med det samme, og igangsætter den opstrammende heling. Den opstrammende effekt som udløses i forbindelse med helingen, er det der virker rynke-reducerende. Under den korte heling  bliver de døde hudceller udstødt hurtigere end normalt og erstattet af nye, som danner et nyt og frisk hudlag.

Din tillid til os, din tryghed under behandlingen og selve et færdigt resultat er yderst vigtigt for os, og derfor udfører vi alle vores behandlingsformer skånsomt og uden hastværk. Vi anbefaler at foretage 2 behandlinger, så vi kan behandle ca 3×5 cm område af gangen under hver behandling og på den måde gradvist udvide hele behandlings område og skabe på den måde større effekt.

Efter behandlingen

Efter du har fået foretaget et Plasma Oxygen behandling, vil du måske se nogle små brunlige prikker i det behandlede område. Det er tør hud og ikke rigtige skorpe. Derfor heling tager kun 3 dage.  Huden kan også hæve en smule, og blive lidt rødlig. Du kan dog sagtens køre hjem i bil, og fortsætte videre på job for den sags skyld. Inden du tager hjem, får du dog en grundig instruktion til, hvordan du skal pleje din hud med medfølgende aftercare. Husk at undgå solen og hård motion 14 dage til tre uger efter behandlingen. Huden skal lige have mulighed for at hele ordenligt.
Efter 14 til 21 dage anbefales det at du kommer tilbage for at få et kontrol-tjek. Har du brug for en enkelt behandling mere, aftales det samme dag.

Forholdsregler i forbindelse med øjenløft

Inden din behandling igangsættes er der forskellige faktorer du bør tage højde for. Du bør fx ikke indtage alkohol 48 timer forud for behandlingen. Undgå også gerne følgende i en uge forud for behandlingen:

  • E-vitamin
  • Q10
  • Fiskeolie
  • Naturmedicin
  • Levertran

Gigtmedicin samt medicin som indeholder acetylsalicylsyre – og som ved alle hudbehandlinger, bør du også være meget påpasselig med solbadning af nogen art.

Slutteligt er det selvfølgeligt vigtigt, at du er frisk og udhvilet, når du skal have udført Plasma Oxygen.

Hvem kan ikke få øjenløft uden kirurgi?

Der er en række kunder, som fravælges til en Plasma Oxygen behandling. Har du fx pacemaker, hudkræft, pigmentforandringer af ukendte årsager, frarådes behandlingen. Det samme gælder hvis du er gravid eller ammer. Som diabetiker må du gerne få denne behandling, men selve helingen kan godt tage lidt længere tid.

PRISER

Pakke af 2 behandlinger: 4.850 kr. 
eller

1.behandling 3.950 kr., 2.behandling 1.950
________
Se flere priser her
Book online
Forespørg om behandling

*Obs.: Vi kan ikke garantere, at resultatet har samme holdbarhed og intensitet fra person til person.

Behandlingen udføres af en øjenlæge og tidsbestilling sker altid efter aftale (primært fredage).