Rynkebehandling

Hos Kjaersfeldt tilbyder vi både DERMAterapi og MESO Vitamin-boost. Begge behandlinger er kliniske, hvilket betyder, at de udføres med maskine og ikke manuelt. De reducerer rynker og pigmentforandringer på ansigt, hals, bryst og hænder.

Begge er skræddersyede rynkebehandlinger, der kombinerer en lang række godkendte og luksuriøse indholdsstoffer. Huden tilføres bl.a. stamceller fra æbler, vitamin A, C og E, opstrammende peptider, kollagen og et kraftigt elastin-boost, som øger indholdet af hyaluron i dine celler. Manglen af hyaluron er det, der giver den aldrende hud et slapt og dehydreret udseende.

Inden rynkebehandlingen

Når du har bestilt en rynkebehandling hos Kjaersfeldt, anbefaler vi, at du møder 20 min. før behandlingens opstart – uden makeup. Det giver dig mere tid til at koble fra og leve dig ind i behandlingen.

Det er vigtigt, at du ikke er syg, da det godt kan påvirke din oplevelse negativt.

  • Dermaterapi Power – fuld ansigt, hals, øvre decoltee og maske ( tyske Labina produkter): 1.350 kr. pr gang og hver 5.behandling -50%
  • Meso Vitamin-boost (italienske Mesotech produkter): 1.350 kr. pr gang og hver 5.behandling -50%
  • Meso Vitamin-boost mod dobbelthage og tunge øjenlåg: 950 kr. pr gang


*anbefales mindst 3-5 behandlinger med 10 dages mellemrum (begge typer behandlinger)

________
Se flere priser her
Book online
Forespørg om behandling

Dermaterapi

Ved dermaterapi arbejder vi med hudens kvalitet og struktur. Behandlingen egner sig til alle hudtyper. Både rynker og pigmentpletter er irriterende for de fleste mennesker, uafhængigt af alder. Hvis du ønsker at få lagt permanent makeup, kan det ydermere forringe effekten. Derfor kan du med fordel vælge dermaterapi forud for behandlinger med permanent makeup.

Oftest vælges rynkebehandlingen dermaterapi på grund af dens foryngende effekt, men vi har også kunder, der vælger behandlingen på grund af det sundhedsboost huden får. Den bliver silkeblød og sund af den intense vitamintilførsel.

Dermaterapi er wellness, når det er bedst, kombineret med en effektfuld anti-aging behandling. Det giver huden kuløren tilbage og udjævner overfladen. Kæmper du med acne, er mesoterapi imidlertid en bedre løsning.

Meso Vitamin-boost

Ved mesobehandling arbejder vi på hudens form, dens fine linjer og manglende volumen. Derudover udfører vi også mesobehandling mere lokalt. Resultatet efterlader dig med en yderst forfriskende og sund fornemmelse.

Meso Vitamin-boost egner sig til personer, der er begyndt at få små linjer i ansigtet, men som ikke ønsker en kunstig behandling af rynker.

Sådan foregår Meso Vitamin-boost

Vi starter med at rengøre og klargøre din hud til behandlingen. Muligvis ligges der en Tapin creme på (hvis du har sart hud).  Under behandling vil du opleve en prikkende fornemmelse. Det er imidlertid ikke noget, der gør ondt. Enkelte oplever også, at huden hæver en smule bagefter, men det generer ikke voldsomt. Du kan derfor både arbejde og køre bil som normalt.

Kjaersfeldts Rynkebehandlinger - Det sunde valg!

Når du vælger én af Kjaersfeldts rynkebehandlinger, bevarer du dit ansigts naturlige træk. Vi bruger ikke kemiske produkter som fx botox eller filler.

Hos Kjaersfeldt er din huds sundhed fundamentet for de behandlinger vi tilbyder. Vi har øje for alle detaljerne, og ved, at kombinationen af fx botox og permanent makeup kan give et meget uheldigt resultat, hvis ansigtstrækkene rykker sig pga. indsprøjtningerne.

Effekten fra botox og filler falmer også efter tre til fire måneder, hvilket igen kan resultere i, at den permanente makeup flytter sig. Derfor har vi valgt kun at udbyde sunde anti-aging behandlinger – både som forberedelse til behandlinger med permanent makeup, men også helt generelt. Din sundhed og dit velvære er og bliver det vigtigste hos os.

Holdbarheden

Når du har fået enten Dermaterapi eller Meso Vitamin-boost, bør du ikke bruge sauna, solarie eller svimmingpool i ca. 14 dage efter behandlingen. Lad huden hvile og husk solcreme med høj faktor.

Vores hud fornyer sig selv inden for 28 dage. Det betyder, at rynkebehandling med dermaterapi langsomt mister dens effekt herefter. Vi anbefaler derfor, at du får en vedligeholdende behandling ca. hver tredje måned, så stimuleringen af huden fortsættes fortløbende. Effekten af Meso Vitamin-boost kan derimod holde op imod 8 måneder efter 4-5 behandlinger, eller 1,5-2 år efter 10 behandlinger.

Effekten fra begge vores behandlinger mod rynker svarer til 8 ansigtsbehandlinger i én. Holdbarheden påvirkes selvfølgelig også af din livsstil. Ryger og drikker du til dagligt, forringes holdbarheden markant.

*Bemærk! Vi kan ikke garantere, at resultatet har samme holdbarhed og intensitet fra person til person.